Balıkesir A2'den görkemli başlangıç 2-0

Balıkesir A2

Bursaspor'u ağırlayan Balıkesirspor A2 takımı mücadeleyi 2-0 kazandı

A2 liginin ilk haftasında sahasında Bursaspor’u ağırlayan Balıkesirspor A2  takımı mücadeleden 2-0 galip ayrılarak lige oldukça iyi bir başlangıç yaptı.  Zorlu maçtan 2-0 galip ayrılan Balıkesirspor A2 takımı lige üç puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşarken oyuncular bu zaferi geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Ali Gündoğan’a armağan ettiler.  Balıkesirspor’a galibiyeti getiren golleri 23.dakikada Cihat, 37.dakikada Enes kaydetti.

Maça iyi başlayamayan temsilcimiz ilk dakikalarda baskı altında kalsada 15.dakikadan sonra oyunda dengeyi kurmayı başardı. 23.dakikada sağ kanattan gelişen atakta Balıkesirspor golü buldu. Selçuk’un açtığı ortaya iyi yükselen Cihat topu ağlarla buluşturdu ve Balıkesirspor’u 1-0 öne geçirdi. Golden sonrada baskılı futbolunu sürdüren ekibimiz 37.dakikada 2.golü buldu. Mustafa Demir’in soldan pası defanstan sekip Enes’in önünde kaldı. Enes yay üzerinden net bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi. İlk yarı bu şekilde sonuçlanırken ikinci yarıda gol arayan ekip Bursaspor’du. Balıkesirspor bu devre iyi savunma yaparken kalesini gole kapadı. Mücadele 2-0 sona ererken Balıkesirspor sezona üç puanla başlayarak lige iyi bir giriş yaptı.

MAÇTAN NOTLAR

*Mücadeleyi Balıkesirspor’lu futbolcular ve teknik ekipde takip etti.

*Balıkesirspor sahaya geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Ali Gündoğan’ın anısına “ Kalbimizdesin”  yazılı pankartıyla çıktı.

* Cihat golü attıktan sonra kenardan üzerinde Ali Gündoğan’ın fotoğrafının bulunduğu t-shirtü  alarak tribünlere gösterdi.

* Mücadeleyi Bursasspor Tv’de takip etti.

HABER – FOTOĞRAF : UMUT ÇINAR

 STAD : AHP Tesisleri

HAKEMLER: Barkın Kara, Mustafa Kurnaz, Ali Kılıç

BALIKESİRSPOR A2: Ertuğrul, Selçuk, Mustafa, Uğur, Emre, Kartal, Hilmican, Burakcan, enes, Cihat, Mustafa Gürler

BURSASPOR A2: Okan, Ozan, Oğulcan, Süheyl, Batıcan, Semih, Mustafa, Doğanay, Enes, Furkan, Ömer

GOLLER :Dk 23 Cihat, Dk 37 Enes (Balıkesirspor A2)

A2 takımının antrenörü Engin Çatır  oyuncularına  sık sık uyarılarda bulundu.

Balıkesirspor A2 takımı sahaya  kalbimizdesin yazılı pankartla çıktı.




  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false